Prezentarea proiectului
Proiectul "Parinti competenti, copii sanatosi - Dezvoltare de servicii de parenting in Romania" este implementat de catre Organizatia Salvati Copiii Romania cu sprijin financiar din Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar EEA, fondurile fiind administrate de catre Ministerul Finantelor Publice din Romania.
Programul de parenting "Triple P". Schimbări mici, diferențe mari

Sunt momente in care a fi parinte este distractiv, dar deseori simtiti ca alti parinti se descurca mai usor? Nu sunteti multumit de modul in care copilul se comporta, intrucat rareori face ceea ce ii cereţi? Fie ca va confruntati cu probleme de comportament ale copilului, fie va doriti sa va imbunatatiti abilitatile de parinte, puteti apela la programul Triple P oferit de Centrul nostru.

Grupuri de abilitati pentru copii
În cadrul Centrului se organizează grupuri de dezvoltare a abilităților emoționale și sociale ale copiilor preșcolari și școlari mici, cu probleme de anxietate sau agresivitate.
Proiect CCP
Parinti competenti, copii sanatosi.
Dezvoltare de servicii de parenting
in Romania
Doneaza pentru CCP
 
 
Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE!
Forum CCP
Afla raspuns la problemele tale. Un specialist CCP sau membrii comunitatii CCP iti vor raspunde intr-una din sectiunile special create.
Copyright 2018 Organizatia Salvati Copiii Romania

Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Mecanismului Financiar SEE.
Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii oficiale despre Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare, accesati: http://www.eeagrants.org