Voluntariat
Salvati Copiii Romania este o asociatie neguvernamentala, non-profit, nationala, bazata pe activitatea voluntara a membrilor sai. Peste 800 de voluntari sunt implicati in activitatile desfasurate prin Secretariatul General si cele 15 filiale din tara.
Si tu te poti implica voluntar in programele derulate de Salvati Copiii Romania.
Primul pas este sa contactezi Centrul Tinerilor Voluntari Salvati Copiii, la telefon 021.316.61.77 sau e-mail voluntar@salvaticopiii.ro. Aici, vei afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi voluntar:
  • In ce programe te poti implica?
  • Care sunt activitatile pe care le poti desfasura?
  • Cum poti chiar tu sa initiezi proiecte si sa-ti promovezi ideile?
Aceste discutii iti vor oferi o imagine mai clara asupra activitatii organizatiei si iti va indica modalitatile in care te poti implica in functie de optiunea ta, dar si de compatibilitatea cu sarcinile pe care trebuie sa le indeplinesti. Coordonatorul programului pentru care ai optat iti va oferi informatiile specifice, iti va facilita integrarea in grupul de voluntari. Vei fi tot timpul sprijinit in activitatea ta de catre voluntarii mai experimentati.
Pagina 1/1
Proiect CCP
Parinti competenti, copii sanatosi.
Dezvoltare de servicii de parenting
in Romania
Doneaza pentru CCP
 
 
Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE!
Forum CCP
Afla raspuns la problemele tale. Un specialist CCP sau membrii comunitatii CCP iti vor raspunde intr-una din sectiunile special create.
Copyright 2018 Organizatia Salvati Copiii Romania

Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Mecanismului Financiar SEE.
Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii oficiale despre Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare, accesati: http://www.eeagrants.org