Curs pentru gestionarea comportamentelor problematice
În cadrul acestor întâlnirilor săptămânale părinții înscrişi vor învăța strategii specifice de gestionare a comportamentelor problematice pe baza dezvoltării unor relații pozitive și de sprijin între ei și copii. Participarea este gratuita.
Noutati pntru viitori parinti
Centrul de Consiliere pentru Părinţi Bucureşti, organizează întâlniri cu viitori părinţi, participarea fiind gratuită.
Masa rotunda, 05 aprilie 2011
In data de 05 aprilie 2011 a avut loc Masa Rotunda in cadrul proiectului Towards positive healthy parenting in Romanian families/ Părinţi competenţi, copii sănătoşi – Dezvoltare de servicii de parenting în România.
Anunt workshop-uri
Începând cu data de 17.06.2011, Centrul de Consiliere pentru Părinţi, Salvati Copiii, va susţine o serie de workshop-uri pentru specialiştii grădiniţelor 72 şi 270.
Workshop pentru parinti si cadre didactice
Workshop cu temele: Cum gestionam timpul liber al copilului in vacanta? Activitati pentru copii.
Cum invat copilul sa se protejeze de pericole?
Atelier de lucru pentru specialiștii din grădinițe și/sau părinți
Centrul de Consiliere pentru Părinţi Bucureşti, organizează în octombie 2011 un atelier de lucru pentru specialiștii din grădinițe și/sau  părinți. 
Grup de formare pentru părinți - program Triple P
Centrul de Consiliere pentru Părinţi Bucureşti, organizează un nou grup de părinți în vederea oferirii programului Triple P.
Campania Asculta-i sufletul
În perioada septembrie – decembrie 2011 Salvați Copiii România desfașoara la nivel național o campanie de educare și sensibilizare pentru a promova educarea pozitiva a copiilor și a descuraja violența ca metoda de educare și disciplinare a copiilor.
Campanie SigmaNET
Începând cu 1 iunie, SigmaNET se alătură organizaţiei Salvaţi Copiii pentru susţinerea programului "Fiecare Copil Contează", program naţional de reducere a mortalităţii infantile. 
Proiect CCP
Parinti competenti, copii sanatosi.
Dezvoltare de servicii de parenting
in Romania
Doneaza pentru CCP
 
 
Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE!
Forum CCP
Afla raspuns la problemele tale. Un specialist CCP sau membrii comunitatii CCP iti vor raspunde intr-una din sectiunile special create.
Copyright 2018 Organizatia Salvati Copiii Romania

Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Mecanismului Financiar SEE.
Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii oficiale despre Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare, accesati: http://www.eeagrants.org