Formare
Profesionişti informaţi - abordare eficientă a dificultăţilor întâmpinate de părinţi pentru beneficiul copiilor
Relaţiile în familie, în general, şi relaţiile părinte-copil, în particular, influenţează modul în care copilul se dezvolta din punct de vedere psiho-social. Astfel, îmbunătăţirea acestor relaţii şi, implicit, a abilitaţilor de părinte produce modificări semnificative atât la nivelul părinţilor, cât şi la nivelul copiilor şi pot reduce factorii de risc familiali care ar putea genera probleme emoţionale şi comportamentale la copii.

Psihologi, profesori, consilieri, asistenţi sociali, educatori din centre de plasament, cadre didactice din învăţământul preprimar şi medici pot accesa în cadrul Centrului de Consiliere pentru Părinţi, programe speciale de formare şi dezvoltare a competenţelor în oferirea unor servicii specifice de parenting.
Profesioniştii interesaţi pot învăţa să utilizeze tehnici şi metode inovative prin intermediul cărora vor reuşi să vină în întâmpinarea nevoilor părinţilor ai căror copii prezintă probleme emoţionale şi comportamentale (ADHD, anxietate, depresie, agresivitate).

Pentru a fi la curent cu sesiunile de formare organizate de Centrul de Consiliere pentru Părinţi accesaţi secţiunea Noutăţi.


Pagina 1/1
Proiect CCP
Parinti competenti, copii sanatosi.
Dezvoltare de servicii de parenting
in Romania
Doneaza pentru CCP
 
 
Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE!
Forum CCP
Afla raspuns la problemele tale. Un specialist CCP sau membrii comunitatii CCP iti vor raspunde intr-una din sectiunile special create.
Copyright 2018 Organizatia Salvati Copiii Romania

Continutul acestui site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Mecanismului Financiar SEE.
Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii oficiale despre Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare, accesati: http://www.eeagrants.org